Ταξίδι στην Κίνα 2018

Σεπ 07

Στο μεσοδιάστημα Ιουλίου - Αυγούστου 2018, η "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Ν. Ηρακλείου και Δάφνης μαζί με μια αντιπροσωπεία μαθητών βρέθηκε στην Κίνα για ένα ταξίδι στις ρίζες, στην ιστορία, στον χρόνο - ταξίδι εξερεύνησης και ανακάλυψης του παραδοσιακού Σαολίν Κουνγκ Φου.
 
Φτάνοντας στον αρχικό προορισμό, στο Φα Ουανγκ, τον δεύτερο αρχαιότερο Ναό της Κίνας, μια θερμή υποδοχή περίμενε τους μαθητές και τους δασκάλους της αποστολής.
 
Υποδοχή που μόνο οι Σαολίν ξέρουν να κάνουν - με μία δυναμική παράσταση! Ο ναός Φα Ουάνγκ φιλοξένησε τους μαθητές όχι σαν ξένους επισκέπτες αλλά σαν ομότιμους φίλους που ακολούθησαν το πρόγραμμα του ναού και εκπαιδεύτηκαν σε παραδοσιακές φόρμες Σαολίν.
Ταξίδι στην Κίνα σημαίνει επίσκεψη και ξενάγηση στον Ναό Σαολίν, στο Ταλίν και στην σπηλιά του Ταμό, ζωντανά μνημεία της ιστορίας της και των μάχιμων μοναχών.
 
Τέλος του ταξιδιού στο χωριό Τσεν Τζια Γκόου, το χωριό του Ται Τσι όπου και εκεί περίμεναν και μας υποδέχτηκαν με μια παράσταση Τάι Τσι Τσουάν οι μικροί μαθητές του δασκάλου Ουάν Τζαν Γκουό. Πλήρεις εμπειριών, το ραντεβού ανανεώνεται για του χρόνου για μάθηση στην καρδιά του Σαολίν Κουνγκ Φου, στην Κίνα!
 
Αν σας άρεσε αυτή η σελίδα, μοιραστείτε την!

Βρήκατε ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα μας;
Μοιραστείτε την με τους φίλους σας με τους τρόπους που βρίσκονται αριστερά (πλευρικά) της σελίδας.

Εδώ πιθανόν να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματά σας σχετικά με την άσκηση του
Σαολίν Κουνγκ Φου.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται.

Περισσότερα

Αν έχετε επιπλέον απορίες, οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι των σχολών μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Διευθύνσεις & τηλέφωνα σχολών